Peilisali on kotimainen liukuovikaapistojen  erikoisasiantunteva yritys. Ammattitaitoinen toimintamme perustuu vuosien kokemukseen, sillä olemme toimineet alalla jo vuodesta 1999

Laajasta valikomastamme löydätte kotimaisten valmistajien, kuten Lakeus design, Kabinetti, Lupin ja Peilisalin liukuovet ja liukuovikaapistot.

Jatkuva tuotekehitys ja yhteistyö kotimaisen profiili ja mekanismivalmistajan Proconssin kanssa, sekä yhteistyö eri valmistajien kanssa takaa tuotteen korkean laadun ja toimivuuden. Siksi myönnämmekin ovimekanismeille 10 vuoden takuun. Käytämme kaapistomateriaaleissa vain korkealaatuisia materiaaleja ja mekanismejä..

 

Laadukkaasti ja yksilöllisesti

Kaikki liukuovet ja liukuovikaapistot suunnitellaan ja valmistetaan yksilöllisesti mittatilaustyönä  asiakkaan toiveet ja käyttötarkoitukset huomioon ottaen. Suunnittelemme ja toteutamme kaikki kaapistot asiakaan kanssa yhteistyössä haastavampaankin kohteeseen. Kauttamme hoituu myös asennuspalvelu pääsääntöisesti eteläsuomen alueella. Myös toimitus pidemmälle on mahdollinen sopimuksen mukaan.

Laajasta valikoimastamme löydät liukuovikaapistot niin eteiseen kuin makuuhuoneeseen


Laajasta valikoimastamme löydät liukuovikaapistot niin eteiseen kuin makuuhuoneeseen.